Χαλκίδα: Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο της 63χρονης

Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στον άνθρωπο που δολοφόνησε την 63χρονη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα - Πιθανόν ο δράστης να είναι συγγενικό πρόσωπο.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη που σκότωσε με μαχαιριές στον αυχένα την 63χρονη στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Αρχικά όλα έδειχναν ότι ο θάνατός της γυναίκας προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες, η ιατροδικαστική εξέταση όμως ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς εντοπίστηκαν τα τραύματα στον αυχένα της.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα ο δράστης να είναι συγγενής της 63χρονης, που την σκότωσε για να τη ληστέψει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι του θύματος λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.

«Συνεχίζεται η έρευνα, χθες έγινε νέα κατ΄ οίκον έρευνα στο σπίτι της εντολέως μου. Ελήφθησαν κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί μού εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν καταλήξει στον δράστη ή στους δράστες» είπε ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης.

«Πρέπει να σημειώσουμε πως το θύμα της κλοπής, δεν είναι το θύμα της ανθρωποκτονίας αλλά η εντολέας μου. Τα χρήματα τα οποία εκλάπησαν είναι ιδιοκτησίας της εντολέως μου. Ψάχνοντας το κίνητρο, θα βρούμε ποιος είναι από πίσω. Πιθανολογούμε ως κίνητρο την κλοπή» πρόσθεσε.

Το χρονικό

Η 63χρονη δέχθηκε μαχαιριές από κουζινομάχαιρο και βρέθηκε νεκρή σε εμβρυακή στάση στο κάτω μέρος της σκάλας του σπιτιού της, ενώ το Π που χρησιμοποιούσε για να μετακινείται καθημερινά βρέθηκε στο πάνω μέρος της σκάλας.

Το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης ενώ ο δράστης φέρεται να μπήκε με τα δεύτερα κλειδιά τα οποία ήταν σε μία γλάστρα. Το γεγονός ότι δεν εκλάπησαν τα κοσμήματα της γυναίκας υποδηλώνει πως το άτομο που την δολοφόνησε πιθανώς να είναι από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.