Αποτροπιασμό προκαλούν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την κακοποίηση που δεχόταν η 40χρονη στο Μενίδι από τον πρώην άντρα της.

Ο 50χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο αδελφός -και η σύζυγός του- της 40χρονης που δολοφονήθηκε αποκαλύπτουν τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην κοινή τους ζωή.

«Κάθε βδομάδα ήμασταν στην Αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επόμενη τον βγάζανε. Εμείς το ζούμε αυτό συνέχεια. Του αδερφού μου πήγε να του επιτεθεί με μαχαίρι, του έκανε μήνυση του αδερφού μου. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει και τον αδερφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια» είπε ο αδερφός.

Η σύζυγος του αδερφού του θύματος είπε: «Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, με την κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε κουβά με χλωρίνη».

«Αυτός έπινε, ήταν αλκοολικός. Μόλις έπινε νόμιζε ότι όλοι τον αδικούσαν» συνέχισε ο αδερφός της 40χρονης. «Έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, πάνω από 1,5 χρόνο. Την παρακολουθούσε, την απειλούσε. «Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά», έλεγε. Πολλές φορές έσπρωχνε και τη μικρή και τον μικρό τον είχε χτυπήσει. Η μαμά μου το έμαθε από τα αλβανικά μέσα», είπε  αδερφός του θύματος.