Το «Maestro 2» επέστρεψε, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Πέμπτης (16/05), κάνοντας την ίδια στιγμή παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix.

Το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», που ήταν αφιερωμένο στην αδιαμφισβήτητη δύναμη της μητρότητας, έθεσε τις βάσεις για μια πολύ δυνατή συνέχεια.

Στος οθόνες μας εμφανίστηκαν οι πρωταγωνιστές που τόσο αγαπήθηκαν, με τους χρήστες του Χ να κρατούν μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές τους για τη Μαρία Καβογιάννη αλλά και τη Χαρούλα Αλεξίου.

Η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού για την επιστροφή του «Maestro 2» αποτυπώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης, με την πρωτιά να του ανήκει δικαιωματικά. Την ίδια στιγμή το «Maestro 2» έγινε πρώτο trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιστρέφουμε στο είδωλο Χάρις Αλεξίου. Μία από τις σκηνές που έγιναν viral ήταν αυτή κατά την οποία η Χάρις ψήνει μπισκότα με ιατρική κάνναβη στην κουζίνα του σπιτιού της, ακούγωντας μουσική.

Όχι μια οποιαδήποτε μουσική. «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Και μόνο που με κοιτάς. Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Σκέψου να μ’ αγαπάς».

Το τραγούδι αυτό, το «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω», σε στίχους και μουσική Τάκη Μουσαφίρη, έχει τραγουδηθεί από τον πολυαγαπημένο αδερφό της Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργο Σαρρή.

Χάρις Αλεξίου: «Με το Maestro ξαναμπήκα με έναν τρόπο στις οικογένειες των Ελλήνων»

H Χάρις Αλεξίου μιλώντας στο «Χαμογέλα και πάλι» είπε για το Maestro: «σαφέστατα και εισπράττω την αγάπη από το Maestro. Είδα τους ανθρώπους να δείχνουν έναν θαυμασμό και γι’ αυτό που κάνω τώρα.

Στην αρχή δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Έλεγα ότι εντάξει, είναι η συνέχεια του θαυμασμού του τραγουδιού. Σιγά σιγά όμως, επειδή είδα αυτό να έχει διάρκεια, άρχισα να το πιστεύω.

Από τα πρώτα μου κιόλας τραγούδια υπήρχε μια οικειότητα, κάτι που με έκανε να μπαίνω στην οικογένεια των Ελλήνων. Τώρα είναι σαν να ξαναμπήκα με έναν τρόπο μέσα στις οικογένειες. Γιατί αυτή η αγάπη που εισπράττω στο βλέμμα των ανθρώπων, οι οποίοι λένε «η Χαρούλα μας» είναι πάρα πολύ μεγάλο δώρο».

Maestro Podcast Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 1

Στο πρώτο επεισόδιο του Β’ Κύκλου του Maestro Podcast, οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Νίκος Πιτσιλαδής συναντούν τη Μαρίσα Τριανταφυλλίδου και μιλούν μαζί της για τον πολυεπίπεδο ρόλο της Σοφίας και για τις αξέχαστες στιγμές των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν.

Μαζί τους μεταφερόμαστε κι εμείς στους πανέμορφους Παξούς, καταλαβαίνουμε καλύτερα τις προθέσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πίσω από τις συναρπαστικές σκηνές του πρώτου επεισοδίου και ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια.

Για να μην χάνετε κανένα από όσα θα ακολουθήσουν, ακολουθήστε το podcast Maestro στο Spotify και τα Apple Podcasts.