Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» φώναζε η κόρη της 40χρονης

Η 40χρονη είχε καταγγείλει τρεις φορές τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία - Είχε αρνηθεί τη μεταφορά της σε safe house για να γλιτώσει από τον 50χρονο.

Άφαντος είναι μέχρι αυτή τη στιγμή ο 50χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε το πρωί νεκρή σε δρόμο στο Μενίδι, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» κάτοικος της περιοχής άκουσε ένα κορίτσι να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Μετά τη δολοφονία της 40χρονης ξετυλίγεται το κουβάρι μιας ιστορίας ενδοοικογενειακής βίας, με το θύμα να έχει καταγγείλει τρεις φορές τον δολοφόνο της.

Η πρώτη φορά ήταν στις 3 Απριλίου του 2013 και η δεύτερη καταγγελία έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 (και της δύο πέρασε από αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος). Τότε με δικαστική απόφαση τού απαγορεύτηκε να διαμένει με το θύμα, αλλά η ίδια φέρεται να το είχε επιτρέψει από το 2018. Η τελευταία καταγγελία έγινε στις 7 Μαΐου 2024, όταν και πάλι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την τελευταία καταγγελία οι Αρχές είχαν δώσει στην 40χρονη panic button. Την είχαν ενημερώσει επίσης για τη δυνατότητα μεταφοράς της σε safe house, κάτι που είχε αρνηθεί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.