Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία – Υπάρχει μάρτυρας-κλειδί

Το σενάριο της γυναικοκτονίας φαίνεται να εξετάζουν όλο και περισσότερο οι Αρχές για τον θάνατο της 40χρονης στο Μενίδι, η οποία βρέθηκε νεκρή με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της - Αναζητούν τον δράστη - Στο θύμα είχε δοθεί panic-button

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την 40χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Το σενάριο της γυναικοκτονίας φαίνεται να εξετάζουν όλο και περισσότερο οι Αρχές για τον θάνατο της γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της το πρωί της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα είχε κάνει δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ηλικίας 50 ετών. Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τελευταία το Μεγάλο Σάββατο.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, της είχε χορηγηθεί panic button αλλά δεν είναι γνωστό εάν το είχε ενεργοποιήσει. Επίσης, της προτάθηκε να πάει σε δομή αλλά αρνήθηκε.

Υπάρχει μάρτυρας – κλειδί

Σύμφωνα με το OPEN υπάρχει μάρτυρας-κλειδί που φαίνεται ότι είδε τη δολοφονία.

Οι Αρχές απορρίπτουν τη ληστεία, καθώς στο σημείο βρέθηκε και η τσάντα του θύματος.

Επί δύο ώρες στο πεζοδρόμιο η σορός της γυναίκας

Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, έχοντας στην κοιλιά της καρφωμένο ένα μαχαίρι.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη

Το θύμα είναι μία 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, μητέρα δύο εφήβων. Η άτυχη γυναίκα είχε κάνει δύο καταγγελίες – κατά άλλες πηγές τρεις- για ενδοοικογενειακή βία από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ηλικίας 50 ετών, κατά τις οποίες ο δράστης είχε αναζητηθεί και συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.
Στο θύμα είχε χορηγηθεί τότε panic button αλλά δεν είναι γνωστό εάν το είχε ενεργοποιήσει. Παράλληλα της είχε δοθεί η δυνατότητα μεταφοράς της σε δομή φιλοξενίας, αλλά είχε αρνηθεί.

Δείτε εικόνες

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.