Η Eurovision συνεχίζει και απασχολεί και μετά το τέλος του μεγάλου τελικού. Μετά τις αντιδράσεις σε κυβερνητικό επίπεδο αναφορικά με την συμπεριφορά της εκπροσώπου της Ελλάδας Μαρίνα Σάττι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε τόσο για τα χασμουρητά, όσο και για τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, η κα. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου λέγοντας ότι η Μαρίνα Σάττι δεν πρέπει να προσέχει πως να φέρεται ως υπουργός της χώρας. «Είναι καλλιτέχνης και βεβαίως στο βαθμό που διαμαρτυρήθηκε για τη συμμετοχή ενός κράτους, το οποίο διαπράττει γενοκτονία ή υπενόησε μια διαμαρτυρία ή εξέφρασε τη δυσανασχέτησή της, πάρα πολύ καλά έκανε και βρίσκεται στοχοποιούμενη από τον κύριο Μαρινάκη», τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Τι δήλωσε o Παύλος Μαρινάκης;

Ερωτηθείς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του γενικότερα».

Υπενθυμίζεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά της εκπροσώπου της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision, η οποία χασμουρήθηκε την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος.