Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο νέο επεισόδιο: Με τα θερινά σινεμά σιγά σιγά να ανοίγουν και μάλιστα με προσθήκες χάρη στην επαναλειτουργία του Cine Paris στην Πλάκα, η όρεξη για κινηματογράφο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ωστόσο, ενώ η προσφορά των νέων ταινιών αυτής της εβδομάδας είναι πλούσια σε τίτλους, χωλαίνει στο περιεχόμενο καθώς χαρακτηρίζεται από μια βαριά θεματολογία, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος αναζητεί το ακριβώς αντίθετο. Γι αυτά τα θέματα αλλά και κάποια άλλα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Γιάννης Ζουμπουλάκης λογομαχούν στο τελευταίο Podcast ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!