Όλα για τη ζωή μας vita: Κατακράτηση υγρών και αντιοξειδωτικά

Δύο θέματα που αφορούν πολλούς ανθρώπους και σχετίζονται με την υγιεινή διατροφή στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita».

Κατακράτηση υγρών και αντιοξειδωτικά. Δύο θέματα που αφορούν πολλούς ανθρώπους και σχετίζονται με την υγιεινή διατροφή στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 08:50 στο MEGΑ, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζει το ενοχλητικό πρήξιμο στην κοιλιά και σε άλλα σημεία του σώματος, που μπορεί να σχετίζεται με την κατακράτηση υγρών. Μαθαίνουμε πού οφείλεται αλλά και πώς αντιμετωπίζεται, κυρίως με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής μας.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Μαρίλια Μητρούση, η οποία περιγράφει πώς η κατακράτηση υγρών διαταράσσει την καθημερινότητά της και πώς διαχειρίζεται αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, μιλάμε για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου και τον ρόλο της διατροφής και παρακολουθούμε ένα βίντεο για την ξηρότητα στις φτέρνες και πώς μπορούμε να την προλάβουμε.

Την Κυριακή 19 Μαΐου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για τα αντιοξειδωτικά. Όλοι έχουμε ακούσει για αυτά, ωστόσο γνωρίζουμε πού πραγματικά βρίσκονται; Ειδικοί εξηγούν στην εκπομπή τι κάνουν τα αντιοξειδωτικά στον οργανισμό μας και αν είναι πάντα ασφαλές, να τα παίρνουμε μόνο από συμπληρώματα διατροφής.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η εκδότρια Κατερίνα Γιατζόγλου, η οποία μιλά για την πλούσια σε αντιοξειδωτικά διατροφή της και πώς αυτό αποτυπώνεται στους δείκτες υγείας της.

Ακόμη, στην εκπομπή μαθαίνουμε για την αξία του προγράμματος στη ζωή μας, αλλά και όσα πρέπει να περιλαμβάνει η αποκατάσταση μετά την άσκηση.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.