Maestro Podcast Β’ Κύκλος: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει (και) στα ακουστικά μας

Το Maestro Podcast αγαπήθηκε όσο ελάχιστα από το ελληνικό κοινό, φτάνοντας στην κορυφή των charts και στα ακουστικά δεκάδων χιλιάδων ακροατών

Το podcast που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα στην Ελλάδα, επιστρέφει για να μας μεταφέρει ξανά στα παρασκήνια της σειράς-φαινόμενο

Μαζί με το Maestro, τη σειρά-φαινόμενο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ξεκινά τον Β’ Κύκλο της απόψε στις 22:30 το βράδυ στο MEGA, επιστρέφει και το αγαπημένο μας podcast.

Το Maestro Podcast, που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα από το ελληνικό κοινό, φτάνοντας στην κορυφή των charts και στα ακουστικά δεκάδων χιλιάδων ακροατών, βάζει τον αγαπημένο μας δημιουργό σε ρόλο podcaster, στο πλευρό του Digital Media Director του MEGA, Νίκου Πιτσιλαδή.

Μαζί, μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, υποδέχονται τον εκάστοτε ήρωα-αφηγητή και συζητούν για όσα συνέβησαν πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Μας αποκαλύπτουν μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής, θυμούνται τις πιο ιδιαίτερες στιγμές από τα γυρίσματα και αναλύουν τις σκέψεις και τα κίνητρα των συναρπαστικών χαρακτήρων του Maestro.

Maestro Podcast Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 1

«Mother». Αυτός είναι ο τίτλος της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του Maestro. Η «Σοφία», η πλέον πολυσυζητημένη μητέρα της σειράς, δίνει το όνομά της στο πρώτο επεισόδιο του Β’ Κύκλου του podcast.

Σε αυτό, οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Νίκος Πιτσιλαδής συναντούν τη Μαρίσα Τριανταφυλλίδου και μιλούν μαζί της για τον πολυεπίπεδο ρόλο της Σοφίας και για τις αξέχαστες στιγμές των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν.

Μαζί τους μεταφερόμαστε κι εμείς στους πανέμορφους Παξούς, καταλαβαίνουμε καλύτερα τις προθέσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πίσω από τις συναρπαστικές σκηνές του πρώτου επεισοδίου και ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια.

Για να μην χάσεις το πρώτο επεισόδιο του Β’ Κύκλου, αλλά και κανένα από όσα θα ακολουθήσουν, ακολούθησε το podcast Maestro στο Spotify και τα Apple Podcasts.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.