Ο ΠΑΟΚ με μία μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού προσπέρασε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και απέχει μία νίκη στο Κλ.Βικελίδης από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σκόρερ για τον Δικέφαλο χρίστηκαν οι Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς (Χ2) και Βιεϊρίνια σε μία απολαυστική βραδιά για τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό είχε δοκάρι σε συρτό πλασέ του Μπράντον μέσα από την περιοχή μετά από έξυπνη πάσα του Μπάμπα από τα αριστερά. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, ωστόσο και πάλι η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν αυτή, που βρήκε τελική προσπάθεια με τον Κωνσταντέλια στο 19’ να εκτελεί στην κίνηση αμέσως μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Στο 37ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του Πέρεθ και άψογη πάσα-ασίστ του Κωνσταντέλια στον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ όταν ο Ότο πάτησε περιοχή από τα δεξιά αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή πριν δώσει έτοιμο γκολ στον Κωνσταντέλια.

Ο Παναθηναϊκός παρ’ ότι κατά διαστήματα είχε την κατοχή, δεν απείλησε την εστία του Κοτάρσκι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν με το σκορ στο 1-0 στα αποδυτήρια. Η ομάδα του Τερίμ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ είχε ξανά πρώτος τη μεγάλη ευκαιρία στο 61’ με σουτ του Μπάμπα, που κατέληξε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Σπόραρ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, αφού ο Κοτάρσκι τον νίκησε σε τετ α τετ. Στο 7’ ο Γεντβάι έκανε πέναλτι πάνω στον Σαμάτα και ο Αν.Ζίβκοβιτς το μετέτρεψε σε γκολ. Στο 78’ ο Γερεμέγιεφ αξιοποίησε την άψογη σέντρα του Μλαντένοβιτς και με το κεφάλι μείωσε για τον Παναθηναϊκό. Στο 89’ ο Βιεϊρίνια βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το κοντρόλ και «εκτέλεσε» τον Λοντίγκιν ενώ στο 90+2’ ο Ζίβκοβιτς με δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Όττο, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81’ Σβαμπ), Μουργκ (19’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (66’ Ζίβκοβιτς), Ντεσπόντοφ (81’ Βιεϊρίνια), Μπράντον (66’ Σαμάτα)

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ (67’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Γεντβάι, Μπακασέτας (67’ Γερεμέγιεφ), Τσέριν, Αράο, Κώτσιρας, Μαντσίνι (67’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (85’ Βιλένα), Σπόραρ.