Αλλος Αρης μέσα σε 45 λεπτά, σούπερ νίκη! Ο Αρης ξεκίνησε το ματς σαν υπνωτισμένος στη Λαμία, βρέθηκε να χάνει 2-0 από τους γηπεδούχους, αλλά κατόρθωσε με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και απίστευτη ανατροπή να πάρει τη νίκη με 2-4 επί της Λαμίας!

Κορυφαίοι για τον Αρη ήταν ο Μορόν με δύο γκολ και Φατόρε με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ σκόραρε και ο Φετφατζίδης υπογράφοντας το 2-4!

Δυνατό ξεκίνημα για τη Λαμία

Ο Ακης Μάντζιος ξεκίνησε με αλλαγές στις τέσσερις από τις πέντε θέσεις της άμυνας, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι παίκτες του θα ήταν τόσο νωθροί. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η Λαμία το κατάλαβε και βγήκε μπροστά στην επίθεση αναζητώντας το γκολ, με τον Τσιλούλη να έχει δοκάρει και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει.

Οτι δεν πέτυχε ο Τσιλούλης, το έκανε ο Ανταμ Τζανετόπουλος στο 35′. Ο Σλίβκα, που αποδεικνύει πόσο χρήσιμος είναι έστρωσε την μπάλα στον Τζανετόπουλο κι αυτός άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ από τον Ιανουάριο του 2022, όταν η Λαμία είχε κερδίσει 1-0 τον Αρη!

Ο Αρης συνέχισε να είναι ζαλισμένος, η Λαμία δεν άφηνε το πόδι από το γκάζι και πριν κλείσει το ημίχρονο, στο 44′ έκανε και το 2-0 με τον Μάλτσι, που σκόραρε ξανά κόντρα στον Αρη!

Ολική ανατροπή σε 45 λεπτά

Ο Αρης ανέαμψε στο δεύτερο ημίχρονο και το έκανε χάρη στον πρώτο του σκόρερ Λόρεν Μορόν! Ο Ισπανός που δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, άλλαξε την μπάλα με τον Φατόρε και από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, με ένα απίστευτο σουτ μείωσε σε 2-1.

Ο Λόρεν Μορόν δεν σταμάτησε στο τρομερό πρώτο γκολ. Ο Ισπανός που έδειχνε θυμωμένος, έφερε το ματς στα ίσια στο 76′ αξιοποιώντας την ασίστ του Φατόρε για να κάνει το 2-2 με κοντινό πλασέ. Ηταν το 19ο γκολ του Μορόν στη Super League και το 20ό συνολικά με τη φανέλα του Αρη φέτος! Ο Ισπανός δίνει τη μάχη του για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ κόντρα στον Ελ Καμπί.

Ο Αρης εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και κατάφερε να κάνει και την ανατροπή με ένα γκολ από τον Φατόρε, που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Αρη, με ένα γκολ και δύο ασίστ! Μάλιστα στο φινάλε σκόραρε και ο Φετφατζίδης για να υπογράψει το τελικό 2-4, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του Αρη στα τελευταία τρία παιχνίδια των πλέι οφ.

ΛΑΜΙΑ: Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Νούνιες (66′ Στάνκο), Τσιλούλης (66′ Κοντονίκος), Σλίβκα (77′ Τόσιτς), Μαρτίνες (66′ Λέικ), Μάλτσι.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι (46′ Μοντόγια), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (46′ Σαβέριο), Γκαρθία (69′ Φετφατζίδης), Ζαμόρα, Μορόν (81′ Ανσαριφάρντ).