Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τη ζωή του σε σπηλιά στην Κορινθία, ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική και έφτιαξε κόμμα για να κατέβει στις εκλογές.

«Το κόμμα θα κατέβει στις εθνικές εκλογές γιατί δεν προλαβαίνει στις ευρωεκλογές. Κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο, δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα. Φτιάχνουν το καταστατικό, δεν βιαζόμαστε. Σιγά σιγά να γίνουν σταθερά βήματα ώστε να είναι και σίγουρα βήματα» είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο Μανώλης δεν αποκάλυψε πώς θα είναι το όνομα του κόμματος. Όπως ανέφερε το όνομα «θα έλεγε κανείς θα έχει να κάνει με τον ρεαλισμό, με αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα. Με προβληματίζει που ο κόσμος έχει ενδιαφέρον ως προς το πρόσωπό μου. Ο κόσμος πρέπει να ενδιαφέρεται για την ιδέα, όχι για το πρόσωπο».

«Πρέπει να γίνει αλλαγή»

Για τον τρόπο ζωής του ανέφερε ότι συνεχίζει να ζει στη σπηλιά. «Ακόμα στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω από ότι γίνεται στον κόσμο. Στα πολιτικά θέματα σίγουρα χρειάζεται αλλαγή. Δεν μπορεί να παραμείνει (ο τόπος) με την ήδη υπάρχουσα πολιτική κατάσταση. Πρέπει να γίνει αλλαγή. Με ποιον τρόπο και αν θα γίνει θα το δρομολογήσει ο ίδιος ο λαός. Έχω γειτόνους κάτι χαριτωμένα ζωάκια που έχουν αρκετά κιλά, νομίζω ότι θα έχουν διαφωνία αν εμφανιστεί κάποιος» είπε.

Κατακεραύνωσε επίσης τον πατέρα Κλεομένη, τον οποίο είχε κατονομάσει ως πατέρα του παιδιού της κόρης του. «Έχει τη δικιά του γραμμή, δεν μπορώ να το ελέγξω πολύ, μιλάμε για έναν άνθρωπο που πετούσε πέτρες σε κολώνες» ανέφερε.