Μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω αυξημένης κίνησης στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας, σημειώνονται και σήμερα, Τετάρτη (15/05).

Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις στη λεωφόρο Κηφισού, τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο. Παράλληλα, στην είσοδο, αλλά και στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας σημειώνεται αυξημένη κυκλοφορία, όπως και στην Αθηνών – Κορίνθου.

Καθυστερήσεις, επίσης υπάρχουν και στη λεωφόρο Μεσογείων, καθώς και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας. Δυσκολίες αντιμετωπίζουν και οι οδηγοί στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφία, καθώς και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ρεύμα προς το Χίλτον.

Επιπλέον, στη Βασιλίσσης Αμαλίας σημειώνεται αύξηση της κυκλοφορίας. Στην Αχιλλέως/ Μάρνη στο ρεύμα προς την πλατεία Καραϊσκάκη υπάρχουν δυσκολίες. Στο κόκκινο είναι και η λεωφόρος Βεΐκου στο ρεύμα προς τον περιφερειακό, αλλά παρόμοια είναι και η κατάσταση που επικρατεί στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως.

Στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς τον Πειραιά, παρατηρούνται δυσκολίες στην κυκλοφορία.

Τέλος, και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και το Μαρούσι έχει καθυστερήσεις έως και 20′.