Νέα κόντρα με αφορμή την απόσυρση του εμβολίου της Asta Zeneca για τον κορωνοϊό, ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον καθηγητή Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, που έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως τα «σκάγια» πήραν και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ενεπλάκη στην κόντρα των δύο, αναδημοσιεύοντας την απάντηση Γεροτζιάφα κατά του Πολάκη.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας σε εκπομπή για το εμβόλιο της AstraZeneca, που πρόσφατα αποσύρθηκε από το εμπόριο, κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για «τραμπικό φασισμό», επειδή διασπείρει αντιεμβολιαστικές αντιλήψεις.

Πολάκης: Το εργαστήριο Γεροτζιάφα χρηματοδοτείται από τη Pfizer

Ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στην ίδια εκπομπή, ανταπέδωσε στον Γρ. Γεροτζιάφα κάνοντας λόγο για  «απερίγραπτη μπουρδολογία» και άφησε αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είχε τη θέση ότι «ο εμβολιασμός είναι πράξη αλληλεγγύης» ενώ υποστήριξε ότι το εργαστήριο του κ. Γεροτζιάφα στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer.

Γεροτζιάφας: «Τραμπικός» ο Πολάκης

Ο κ. Γεροτζιάφας απάντησε με άρθρο του (dnews), επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «τραμπικός» για τον Παύλο Πολάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι «απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα και διασπείρει τη σύγχυση στους πολίτες, δημιουργώντας διαρκώς κρίση εμπιστοσύνης».

Στο «χορό» και ο Γεωργιάδης

Στο μεταξύ ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε στο X άρθρο, που προέβαλε την άποψη Γεροτζιάφα, μια κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Η πολιτική «κηδεία» Γεροτζιάφα

Ο τελευταίος έσπευσε να απαντήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του Γρηγόρη Γεροτζιάφα, για να σχολιάσει: «Έχεις καταλάβει πως όσο παινεύεις τον Γεροτζιάφα τού κάνεις την πολιτική κηδεία, έτσι;».

Νέα ανάρτηση Πολάκη κατά Γεροτζιάφα

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτησή του κατά του Γρηγόρη Γεροτζιάφα:

«Γεροτζιάφα, διάβασα την απάντησή σου. Είχα μάθει από κάποιους συνοδοιπόρους σου πόσο γελοίος ήσουν από το πανεπιστήμιο, αλλά τελικά εσύ παιδάκι μου σπας ταμεία. Αντί άλλης απάντησης (γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί σου άλλο) σου βάζω αυτό που έγραψα στον Άδωνη που κοινοποιεί το άρθρο σου και σε παινεύει! Γι’ αυτό σου λέω: πάρε τα βουνά, δεν σε παίζει ο κόσμος, σου το έδειξε το Μάη και τον Ιούνη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!».