Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Μαΐου όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», παρουσιάζει ένα συλλεκτικό, πολυσέλιδο, πολυτελές τεύχος με τίτλο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ EXCLUSIVE».

Ένα ταξίδι στο εκθαμβωτικό μπλε, ένα τεύχος το οποίο παρουσιάζει την επιμορφωτική και ψυχαγωγική διάσταση της μεγάλης γιορτής της Ναυτιλίας, με αποκλειστικές συνεντεύξεις, ειδήσεις, θεαματικές φωτογραφήσεις, χρηστικές πληροφορίες για τους χιλιάδες επισκέπτες που θα φθάσουν στη χώρα μας από ολόκληρο τον κόσμο.

Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος;

Εκθέσεις, σπουδαία μουσεία, παραστάσεις αλλά και τα καλύτερα εστιατόρια με Ελληνική και διεθνή κουζίνα, όπως και trendy bars για απόλαυση και διασκέδαση.

Η ιστορία με αυτούς που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική και διεθνή ναυτιλία, τα classic ναυτιλιακά members clubs, οι εκδρομές στη θάλασσα και την στεριά για τους επισκέπτες, το αγαπημένο navy look, σε μια εντυπωσιακή fashion φωτογράφηση σε πολυτελές motor yacht.

Ταξιδέψτε σε ένα υπέροχο κόσμο «τυλιγμένο» σε λευκά μπλε και γαλάζια χρώματα, μέσα από το “BHMAGAZINO” – Special Issue ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ Exclusive.