Αυτιάς: Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και ο θάνατος του πατέρα του

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής του και αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στο Open ο Γιώργος Αυτιάς. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής του. Εκεί αποκάλυψε ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυτιάς ανέφερε: «Πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει μια εξέταση psa. Μου τηλεφωνεί ο γιατρός μόλις είπα «καλό καλοκαιρι» και μου λέει «ξέχασε το γιατί αύριο έχεις χειρουργείο». Ευτυχώς το προλάβαμε στο τσακ και γι’ αυτό κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξετάσεις.

Είδα μπροστά μου τον θάνατο. Ήρθε η γιατρός να μου κάνει ψυχολογική ενδυνάμωση και της είπα «θα μπούμε τραγουδώντας». Ήταν να μπω στο χειρουργείο στη 1 μετά το μεσημέρι αλλά μπήκα από τις 11:30. Ήμουν βέβαιος ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ευγνωμονώ τον γιατρό μου τον κ. Αρβανιτάκη. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά σας παρακαλώ κάντε εξετάσεις, η πρόληψη είναι το παν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που είχε την ώρα που ήταν στον αέρα. Συγκεκριμένα όταν ενημερώθηκε πως πέθανε ο πατέρας του: «Εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης «πέθανε ο πατέρας σου». Ήταν 8:10 το πρωί. Για 10 δεύτερα σταμάτησαν όλα, πήρε τον λόγο ο Βερύκιος, σκέφτηκα ότι πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα «παμε στο βίντεο» γιατί είχα πει ό,τι και αν συμβεί θέλω να μου το λέτε».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.