Ούτε σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη ούτε θεσμικός παράγων του ΣΥΡΙΖΑ αυτοπεριγράφηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καλεσμένος στο Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Παραμένω στρατηγικός αναλυτής. Αυτή είναι η δουλειά μου τα τελευταία 10 χρόνια, από αυτό ζω και πάνω σε αυτό το κομμάτι είναι η συνεργασία» διευκρίνισε ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Καραμανλή εξηγώντας ότι η συνεργασία αυτή «έχει να κάνει με ένα εργαλείο που αποτυπώνει με μέθοδο ψυχομετρική όλες τις μετακινήσεις είτε ψηφοφόρων είτε καταναλωτικών συμπεριφορών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει αυτό που ονομάζουμε δημοκρατικό προοδευτικό Κέντρο»

Βεβαίως για να φτάσει στο σημείο της σύμπραξης με τον νυν πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγνώρισε από τη μία ότι «με τη Νέα Δημοκρατία έχω ψυχική και ουσιαστική απόσταση» και από την άλλη πως «με τις θέσεις που εκφράζει ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αισθάνομαι εγγύτερα».

«Αισθάνομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα με μεγαλύτερο πειθώ καλύπτει αυτό που ονομάζουμε δημοκρατικό προοδευτικό Κέντρο – εκεί που πάντοτε ανήκω» συμπλήρωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Με τον Κασσελάκη η ζωή μας θα γίνει καλύτερη»

Κατά το άλλοτε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που εκφράζει περισσότερο πια τον κεντρώο χώρο κι αυτό διότι ο Στ. Κασσελάκης «έχει βαθιά ενσυναίσθηση, νοιάζεται πραγματικά για τους ανήμπορους και την μεσαία τάξη».

Μιλώντας αναλυτικότερα για τον αμερικανοθρεμμένο πολιτικό, σημείωσε πως «είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα, επιτυχημένος κι άφθαρτος. Είναι ένας άνθρωπος που σε μια μεγάλη χώρα κατάφερε μόνος του να πετύχει επαγγελματικά». «Αυτό σημαίνει ότι έχει μια συνταγή επιτυχίας» συνέχισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επισημαίνοντας πως αν δοθεί στον Στέφανο Κασσελάκη η ευκαιρία να την εφαρμόσει στην Ελλάδα «θα ωφεληθούμε όλοι και η ζωή μας θα γίνει καλύτερη».

«Έχει πολλά να προσφέρει, κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο έτοιμος» κατέληξε ο στενός συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαψεύδοντας πάντως πως ο ίδιος θα εμπλακεί πιο ενεργά το προσεχές διάστημα. Φρόντισε απλώς να εκτιμήσει πως στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου «ενδεχομένως να δούμε εκπλήξεις».