Στο κέντρο Καρδίτσας βρέθηκε τη Δευτέρα (13/5) ο Στέφανος Κασσελάκης, συνομιλώντας με επιχειρηματίες και πολίτες. Σε διάλογο που είχε με καταστηματάρχη – μέλος του ΔΣ του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ανάλγητη την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή την εφαρμογή του μέτρου του τεκμαρτού εισοδήματος στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο Στ. Κασσελάκη υπογράμμισε πως η δύναμή του πηγάζει από την κοινωνία και προσέθεσε πως η σύγχρονη Αριστερά είναι εφικτό να κάνει τη διαφορά από τη στιγμή που χτίζεται παρέα με τον κόσμο.

Μετά τη βόλτα του στην αγορά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέβη στο Δημαρχείο του Δήμου Παλαμά, έχοντας προγραμματίσει συνάντηση με τον Σωκράτη Δασκαλόπουλο παρόντος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

«Έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις»

Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά Μέσα, ο Στ. Κασσελάκης ανέφερε πως «συμπάσχω ειλικρινά με τον κόσμο εδώ, διότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις το ίδιο».

Κατά τον επικεφαλής της Κουμουνδούρου, όλο αυτό που περνά η Θεσσαλία δεν είναι «μόνο αγροδιατροφική, αλλά και επισιτιστική κρίση», υποστηρίζοντας πως «δεν νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας να είναι αφημένο στην τύχη του».

«Θα επανέρχομαι εγώ όσο χρειάζεται. Κι έχουμε και μια εξαιρετική ομάδα μαζί μας, όλο το ευρωψηφοδέλτιό μας, που πιστεύω αξίζει τον κόπο να την ψάξετε. Η δέσμευσή μου σε όλους τους Έλληνες -και δη στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας- είναι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω. Είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά. Το πρώτο βήμα είναι στους πιο πληγωμένους συμπολίτες μας. Να ξέρουν ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους» υποσχέθηκε ο πρόεδρος του κόμματος.