Famagusta: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Μάικλ και Σιμώνη ζουν τον έρωτά τους σε Αθήνα και Λονδίνο - Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ακούστε το νέο τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα

Ένας νέος έρωτας έχει ξεδιπλωθεί στα επεισόδια του β’ κύκλου της σειράς «Famagusta» και tovima.gr εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από την συνάντηση των ερωτευμένων σε Αθήνα και Λονδίνο.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τα βράδια της Κυριακής. Η «Famagusta» ολοκλήρωσε τον α’ κύκλο ως η πιο δημοφιλής ελληνική σειρά της σεζόν και παραμένει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης κάθε Κυριακή βράδυ με τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου.

Σε ό, τι αφορά τις εξελίξεις στη «Famagusta», η σειρά που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, συνεχίζει να ρίχνει κλεφτές ματιές στο παρελθόν, όσο ξεδιπλώνει το στόρι των ηρώων στο σήμερα. Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε στην κρίσιμη συνάντηση της Χριστίνας και του Μάικλ, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, ο 50χρονος δημοσιογράφος μοιάζει κυριευμένος από το πάθος του για τη Σιμώνη.

Η αδερφή της δολοφονηθείσας Ελένης και ο μέχρι πρότινος βασικός ύποπτος για τον φόνο έρχονται κοντά και ένας έρωτας γεννιέται. Ωστόσο, η έλξη αυτή πιέζει τη Σιμώνη, η οποία είναι παντρεμένη και ζει σε έναν φαινομενικά ανέφελο γάμο. Όπως έχουμε ήδη δει, ο Μάικλ επιμένει να την πολιορκεί και έτσι στο αποψινό επεισόδιο ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να τη συναντήσει.

Backstage από τα γυρίσματα της σειράς στην Αθήνα

Το tovima.gr παρουσιάζει εικόνες από τα γυρίσματα της Famagusta, τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν από κάποιους μήνες στην Αθήνα.

Όπως παρακολουθήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Μάικλ σφόδρα ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να την δει.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην ηλιόλουστη Αθήνα με λήψεις στο Σύνταγμα, αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στις εικόνες διακρίνονται επίσης ο Αντρέας Γεωργίου – σε ρόλο σκηνοθέτη – αλλά και η τηλεοπτική του σύζυγος στη σειρά, Βασιλική Τρουφάκου.

Το αποψινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο με το οποίο επιστρέφει η σειρά του MEGA μετά τις γιορτές του Πάσχα, ο έρωτας του Μάικλ για τη Σιμώνη φουντώνει.

Το παράνομο ζευγάρι ταξιδεύει αυτή τη φορά στο Λονδίνο προκειμένου να ζήσει στιγμές χαλάρωσης.
Ωστόσο, όπως θα δούμε απόψε, η Σιμώνη παραδέχεται στον Μάικλ πως η σχέση τους είναι αδιέξοδη, γιατί δεν μπορεί να χωρίσει τον σύζυγο της, όμως εκείνος αρνείται να παραδώσει τα όπλα.

«Λίγο-λίγο» τραγουδά ο Κώστας Μακεδόνας

«Λίγο-Λίγο» είναι ο τίτλος μιας ακόμη ιδιαίτερης δημιουργίας των Χρίστου Στυλιανού – Ελένης Ζιώγα, με ερμηνευτή αυτή τη φορά τον εξαιρετικό Κώστα Μακεδόνα που ακούσαμε την περασμένη εβδομάδα στη σειρά «Famagusta».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, αισθαντική μπαλάντα που δίνει την δυνατότητα στον Κώστα Μακεδόνα να ξεδιπλώσει μια διαφορετική ερμηνευτική του πτυχή και να μας προσφέρει με την εκπληκτική φωνή του μια σπάνια ακουστική εμπειρία.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι επηρεασμένοι από το προσφυγικό ζήτημα της Κύπρου, όταν, το 1974, χιλιάδες ελληνοκύπριοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στα Κατεχόμενα και να ζήσουν σαν ξένοι στον τόπο τους, αλλά και από το γενικότερο πρόβλημα της προσφυγιάς που δημιουργούν ιστορικά, αλλά και στις μέρες μας, οι πόλεμοι.

Το νόημα, ωστόσο, αυτού του πολιτικού τραγουδιού μπορεί να αναγνωστεί και ως μεταφορά στην περιγραφή μιας γενναιόδωρης ερωτικής συνθήκης και να φωτίσει έτσι ιδανικά τη δυνατή σχέση του Μάικλ και της Σιμώνης.

Ακούστε το νέο τραγούδι εδώ:

Η σειρά Famagusta έρχεται απόψε στο MEGA, ενώ θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την Κυριακή του Θωμά και πάλι στις 22:40.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.