Ο Baby Lasagna εμφανίστηκε στον τελικό της Eurovision, εντυπωσίασε το κοινό μαζί με τα σεμεδάκια του και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί.

Ο 28χρονος τραγουδιστής διεκδικεί την πρώτη θέση με το «Rim Tim Tagi Dim» για την πατρίδα του Κροατία και τα προγνωστικά τον θέλουν να είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος.

Ο Baby Lasagna αναφέρει τους Rammstein και Electric Callboy ως μουσικές του επιρροές και περιγράφει τη μουσική του ως ένα μείγμα ποπ πανκ, techno, metal και house.

Το μουσικό ύφος του περιστρέφεται γύρω από την αυτοβιογραφική αφήγηση. Τον ενδιαφέρει να μεταφέρει στα τραγούδια του τα προσωπικά του βιώματα αλλά και να θίγει τον τρόπο του κοινωνικά ζητήματα, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν στην πατρίδα του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το “Rim Tim Tagi Dim”, μια αφήγηση που απεικονίζει το ταξίδι ενός νεαρού από την Κροατία σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής σε μια άλλη χώρα. Παρά τα μεγάλα όνειρα, αυτό το ταξίδι είναι γεμάτο πανικό, πόνο και άγχος.

Τα σεμεδάκια επί σκηνής έχουν ξυπνήσει μνήμες με τηλεοράσεις στολισμένες και οθόνες κομμένες στη μέση γιατί το κοφτό έχει προτεραιότητα.