Βραυρώνα: Με αίματα και τραύμα στο κεφάλι το νεκρό βρέφος

Η γέννηση του μωρού στο ξενοδοχείο, η ομολογία του πατέρα και οι κατηγορίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει το ζευγάρι - Τραυματισμένο στο κεφάλι και μέσα στα αίματα το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα.

Αποτροπιασμό προκάλεσε στους υπεύθυνους καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου το νεκρό βρέφος που εντόπισαν σε χωματερή στη Βραυρώνα, μέσα στα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα το έμβρυο εντοπίστηκε μέσα σε μία σακούλα, έξω από τον κάδο απορριμμάτων περίπου στις 17:20 χθες 10/5 με αίματα και τραύμα στο κεφαλι.

  • Γέννησε στο ξενοδοχείο

Η μητέρα του, υπήκοος Νεπάλ, φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε την Πέμπτη σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι, ενώ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει ή αν είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

  • Ομολόγησε ο πατέρας

Η Αστυνομία, σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, διαπίστωσε ό,τι υπήρχαν παντού αίματα στον χώρο.

Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά και παραδέχθηκε ότι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. «Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια. Είχε γεννηθεί νεκρό» φέρεται να υποστήριξε ο πατέρας.

  • Οι πιθανές κατηγορίες

Ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει εαν το έμβρυο ήταν νεκρό ή ζωντανό και ανάλογα τα αποτέλεσματα το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο ή όχι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό. Όλοι κάνουν λόγο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για ένα ζευγάρι ήπιων τόνων.

  • Η μαρτυρία του αντιδημάρχου

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Κυκλικής Οικονομίας, Πολιτικής Προστασίας και Ηλιοφωτισμού του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας δήλωσε:

«Είδα το παιδάκι. Το κεφάλι συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε. Μέσα στα αίματα. Μέσα στα σκουπίδια. Απ’ ό,τι λένε οι ειδικοί, τον πιάσανε οι κάμερες αυτόν που σκότωσε το παιδί. Το πετάξανε στον κάδο. Εμείς περνάγαμε εκείνη την ώρα για τη συλλογή των απορριμάτων, όπως κάνουμε κάθε φορά. Μας ειδοποίησε η Αστυνομία να μην πετάξουμε τίποτα. Στην αρχή μας είπαν ότι ψάχνανε τιμαλφή, και μετά μάθαμε ότι επρόκειτο για ένα παιδάκι. Στη σακούλα το βρήκαμε, τυλιγμένο μαζί με χόρτα».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.