Eurovision: Η ενόχληση του Μαξίμου με τη Μαρίνα Σάττι

Η δυσαρέσκεια του Μαξίμου για τη Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της στη Eurovision μεταφέρθηκε ήδη στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Δυσαρέσκεια εξέφρασε το Μέγαρο Μαξίμου για τη συμπεριφορά της εκπροσώπου της χώρας μας στον διαγωνισμό Eurovision Μαρίνας Σάττι, η οποία, άγνωστο πώς, θέλησε να κάνει από μόνη της ένα είδος… εξωτερικής πολιτικής.

Η δυσαρέσκεια αυτή, όπως γράφει ο Βηματοδότης, μεταφέρθηκε ήδη στη διοίκηση της ΕΡΤ. Ζητώντας μάλιστα από την ΕΡΤ να μεταφέρει την ενόχλησή του και προς τους ισραηλινούς δημοσιογράφους καθώς και στους συντελεστές του Ισραηλινού τραγουδιού, όπως και στην διαγωνιζόμενη του Ισραήλ Eden Golan, στην Eurovision. Το ελληνικό τραγούδι μπορεί να πήγε θαυμάσια στον ημιτελικό, αλλά (κατά το Μαξίμου) και οι συμπεριφορές έχουν τη σημασία τους.

Η Μαρίνα Σάττι, λοιπόν, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον διαγωνισμό αυτό του τραγουδιού, την ώρα που μιλούσε η διαγωνιζόμενη του Ισραήλ, Eden Golan, επέλεξε να πάει κόντρα στην επίσημη θέση της χώρας που εκπροσωπεί!  Προσποιήθηκε ότι νυστάζει, χασμουρήθηκε και στη συνέχεια δήθεν την παίρνει ο ύπνος, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου. Η επιτομή δηλαδή της απρέπειας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.