Eurovision: H Loreen αρνείται να δώσει το βραβείο στο Ισραήλ αν κερδίσει

Η νικήτρια της περυσινής Eurovision, Loreen, αρνήθηκε να παραδώσει το τρόπαιο στην Eden Golan, αν κερδίσει απόψε.

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision είναι κάθε άλλο παρά απολιτίκ. Σε δηλώσεις της η περυσινή νικήτρια του διαγωνισμού Loreen δήλωσε, σύμφωνα με τη Sun, ότι δεν πρόκειται να δώσει το τρόπαιο στην Eden Golan, την εκπρόσωπο του Ισραήλ, σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό.

Η περσινή νικήτρια, είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της Eurovision να απονείμει το βραβείο στον νικητή ή τη νικήτρια.

Η σταρ έχει δημόσια αναφέρει ότι ο διαγωνισμός πρέπει να διεξαχθεί για να φέρει θετικότητα στον κόσμο. Ωστόσο, στο παρασκήνιο οι εντάσεις αυξάνονται εδώ και αρκετές εβδομάδες ενόψει του αποψινού μεγάλου τελικού.

«Tο αρνητικό προσελκύει το αρνητικό»

Μιλώντας στη Sun νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Loreen δήλωσε: «Το θετικό προσελκύει το θετικό και το αρνητικό προσελκύει το αρνητικό. «Αν κλείναμε αυτόν τον κόμβο θετικής ενέργειας, τιμωρώντας εκατομμύρια ανθρώπους για τη διαστροφή κάπου αλλού, αυτό θα ήταν τόσο καταστροφικό».

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση έχει αυξηθεί κατά την προετοιμασία του διαγωνισμού, με την συμμετοχή της Ολλανδίας, Joost Klein, να αποσύρεται από τον διαγωνισμό λόγω ενός καυγά στα παρασκήνια, στον οποίο εμπλέκεται τώρα η αστυνομία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.