Τι θα ψηφίσει τελικά ο Σπηλιωτόπουλος – Γιατί ενθουσιάζεται με τον Κασσελάκη

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο Τσίπρας και το φλερτ με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη

Τελικά μετά από συνεχείς σκέψεις και συγκρίσεις με άλλα κόμματα και με άλλες πολιτικές ο Αρης Σπηλιωτόπουλος (νεο-τοποθετηθείς σύμβουλος του Προέδρου Κασσελάκη) αποφάσισε τι θα ψηφίσει στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ξέρετε γιατί; Επειδή, όπως λέει, ο μεσαίος χώρος (στον οποίο ανήκει) φλερτάρει περισσότερο με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ (όχι με τον παλιό του κ. Τσίπρα), όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Εκείνο όμως που ενθουσίασε τον κ. Σπηλιωτόπουλο με την έως τώρα συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι η… ταχύτητα με την οποία ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κινείται: «Είναι αεικίνητος, έχει τέτοια ταχύτητα που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω, πραγματικά με ζαλίζει», είπε ενθουσιασμένος για να συμπληρώσει ότι «είναι τέτοια η ταχύτητά του που καμιά φορά ούτε η τηλεοπτική κάμερα μπορεί να τον πιάσει…».

Τα λέει όλα αυτά κι ας μην τον έχει καλέσει ακόμα ο Πρόεδρος στο γάμο του με τον Τάιλερ, όπως σημειώνει η ίδια πηγή. Βγήκαν, βλέπετε, τα προσκλητήρια για το γάμο του στα Χανιά με τον Τάιλερ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να προσκαλέσει τον Μητσοτάκη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.