Eurovision 2024: Το επεισόδιο του Ολλανδού τραγουδιστή με άτομο της παραγωγής

Πληθαίνουν τα σενάρια για ένταση ανάμεσα στον Joost Klein και γυναίκα από την ομάδα της παραγωγής - Κόντρα της EBU και με την Ισπανία

Σχεδόν 24 ώρες μας χωρίζουν από τον τελικό της Eurovision και ακόμα παραμένει άγνωστο εάν σε αυτόν θα συμμετάσχει η Ολλανδία. Το παρασκήνιο που υπάρχει μετά την απουσία του Ολλανδού τραγουδιστή από την τελική πρόβα είναι μεγάλο.

Πέρα από το σενάριο που θέλει τον Joost Klein να είναι ενοχλημένος με τη συμμετοχή του Ισραήλ στο διαγωνισμό, υπάρχει ένα ακόμα το οποίο τις τελευταίες ώρες αποκτά μεγαλύτερη βάση. Ο Ολλανδός τραγουδιστής φέρεται να έχει έντονο επεισόδιο με άτομο της παραγωγής.

Τόσο η EBU, όσο και η αποστολή της Ολλανδία τηρούν σιγή ιχθύος και περιμένουμε εάν θα υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι έχει συμβεί.

Έσβησε τα πάντα από το προφίλ του

Δεδομένα ο Joost Klein είναι έντονα εκνευρισμένος για όσα συμβαίνουν στο Μάλμε. Για αυτό το λόγο έσβησε και όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει για τη Eurovision, ενώ σταμάτησε να ακολουθεί και τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα Social Media.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους θαυμαστές του διαγωνισμού και γρήγορα ξέσπασαν νέες φήμες για αποχώρηση της Ολλανδίας από τον διαγωνισμό.

Κόντρα και με την Ισπανία

Την ίδια ώρα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ισπανία και την  EBU. Το ισπανικό κρατικό δίκτυο RTVE σε ανάρτησή του ανέφερε: «Η ισπανική αντιπροσωπεία στη Eurovision μετέφερε στην EBU τη δέσμευσή της για την ελευθερία του Τύπου και της γνώμης και απαίτησε από τη Eurovision να διασφαλίσει τον σεβασμό της».

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Ισπανία είναι μια από τις πέντε χώρες που συνεισφέρουν τα περισσότερα στην EBU και δεδομένα η συγκεκριμένη αντίδραση έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.