Τελικός Κυπέλλου: Στις 25 Μαΐου το Παναθηναϊκός – Άρης

Χωρίς ευελιξία η ΕΠΟ μετά τις αναγκαστικές αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League.

Το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η σέντρα του αγώνα που θα κρίνει το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο του εγχώριου ποδοσφαίρου ορίστηκε στις 20:30 μετά από συνεννόηση με το κανάλι που κατέχει τα δικαιώματα προβολής.

Την οριστική απόφαση έλαβε τη Δευτέρα (29/4) η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδία, η οποία επικύρωσε απλώς τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων. Η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να προσαρμοστεί και να μεταθέσει κατά μία εβδομάδα τον τελικό, δεδομένου πως το πρωτάθλημα της Super League δεν θα είχε ολοκληρωθεί στις 18 Μαΐου.

Για την απόφαση ελήφθησαν επίσης υπόψιν τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του Conference League στις 29 Μαΐου στην Αθήνα.

Σιγή ιχθύος για το «κεκλεισμένων»

Η ΕΠΟ απέφυγε να διευκρινίσει αν η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με βάση όσα ισχύουν ως σήμερα, δεν πρόκειται να επιτραπεί από την Αστυνομία η μετακίνηση και παρουσία φιλάθλων από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό δεν διαθέτει σύγχρονο σύστημα καταγραφής με κάμερες όπως αυτό που προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.