Μαρούσι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Γνώριμος των Αρχών το θύμα

Πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη οι Αρχές - Ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι είχε απασχολήσει την Αστυνομία, αλλά όχι για σοβαρά αδικήματα.

Έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι όπως ανέφερε ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Κώστας Τσουμάνης.

«Από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού, η Αστυνομία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του» είπε στην ΕΡΤ. Στο νοσοκομείο φυλάσσεται τραυματισμένος και ένας φίλος του δράστη.

«Θα παρθούν οι σχετικές καταθέσεις για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, εκτός από τις κάμερες. Πρόκειται για ένα γεγονός, όπως είπατε, σε ένα πολυσύχναστο σημείο», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι η αιματηρή συμπλοκή άρχισε «για ασήμαντη αφορμή».

Γνώριμος των Αρχών το θύμα

Αναφερόμενος στον νεαρό που «έσβησε» από μαχαιριά στον λαιμό και –όπως αποδεικνύεται– είχε προσπαθήσει να πυροβολήσει τον δράστη, ανέφερε ότι «είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, όχι για τόσο σοβαρά αδικήματα». «Πρέπει να δούμε το όπλο που βρέθηκε αν ήταν του θύματος, αν ήταν παράνομο, αν το έφερε νόμιμα», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

«Τα τελευταία χρόνια η βαριά εγκληματικότητα έχει αυξηθεί. Κάθε μέρα μιλάμε για δολοφονίες. Μία παρεξήγηση, σε συνδυασμό με το ποτό, κατέληξε σε αυτήν την τραγωδία. Πλέον, στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα. Η εγκληματικότητα έχει ανέβει και έχει κατέβει το ηλικιακό όριο των δραστών» ανέερε

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.