Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών

Ο Γάλλος ηθοποιός κλήθηκε για να τεθεί υπό κράτηση και να ανακριθεί μετά τις καταγγελίες δύο γυναικών για σεξουαλική επίθεση - Οι δύο υποθέσεις

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ εκλήθη για να παρουσιασθεί στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού. Ο Γάλλος ηθοποιός αναμένεται να τεθεί υπό κράτηση και να ανακριθεί σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις οι οποίες σύμφωνα με τις καταγγελίες έγιναν το 2014 και το 2021. Η πρώτη χρονικά αφορά μία βοηθό παραγωγής η οποία συμμετείχε μαζί του σε ταινία μικρού μήκους. Πριν από τα γυρίσματα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ φιλοξένησε τα υπόλοιπα μέλη στο σπίτι του.

Εκεί φέρεται να προχώρησε σε άσεμνη χειρονομία προς την βοηθό. Το ίδιο συνέβη και όταν άρχισαν τα γυρίσματα με την 24χρονη τότε γυναίκα να καταγγέλλει ότι ο Γάλλος ηθοποιός δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προέβη και σε ανήθικες προτάσεις.

Η δεύτερη ήταν διακοσμήτρια και εργαζόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Les Volets Verts» και κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είχε απολογηθεί τότε για το συμβάν λέγοντας «Ζητώ συγγνώμη αφού είναι απαραίτητο να ζητήσω συγγνώμη…».

Αν μη τι άλλο μια κίνηση μεταμέλειας που μάλλον δεν έπεισε κανέναν. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, συνέχισε να μιλά για εκείνη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Οκτώβριο όταν η εν λόγω διακοσμήτρια με επιστολή της στη «Le Figaro» είχε εξηγήσει ότι δεν μπορεί πλέον να εργαστεί, έχει κρίσεις άγχους και μετατραυματικό στρες.

Ο Γάλλος ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες και μένει να δούμε εάν όσα θα πει στον ανακριτή θα τον πείσουν. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται επίσης από τον Δεκέμβριο του 2020 για βιασμό και σεξουαλική επίθεση στην ηθοποιό Σαρλότ Αρνούλ που έγινε το 2018.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.