Aιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή 28/04 τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κέντρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών καθώς και ένα πυροβόλο όπλο 22 χιλιοστών τοποθετημένο σε γλάστρα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περί τις 4:40 τα ξημερώματα. Οι εμπλεκόμενοι διαπληκτίστηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος με τον καβγά να συνεχίζεται στο δρόμο, ακριβώς μπροστά από την είσοδο του νυχτερινού μαγαζιού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 23χρονο θύμα επιχείρησε να τραβήξει όπλο -το οποίο όμως έπαθε εμπλοκή- και ο δράστης έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής, ο θανάσιμος τραυματισμός ενός ατόμου από μαχαίρι στο λαιμό και ο τραυματισμός ενός άλλου από σφαίρα στην κοιλιά. Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον δράστη να εκμεταλλεύεται την αναστάτωση και να διαφεύγει από το σημείο.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, μαχαίρια είχαν και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε από το περιστατικό και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Βίντεο ντοκουμέντο

Το βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει τη δημοσιότητα το Mega, δείχνει τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία. Σε αυτό φαίνεται ο 23χρονος να είναι ξαπλωμένος σε μία λίμνη αίματος με τους αστυνομικούς να βρίσκονται από πάνω του προσπαθώντας να σταματήσουν την αιμορραγία, δίχως όμως να το καταφέρνουν.

Tαυτοποιήθηκε ο δράστης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της φονικής συμπλοκής είναι γνωστός και έχει ήδη ταυτοποιηθεί ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να πέσει στα χέρια των Αρχών.

Το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών.