Πάσχα σημαίνει φύση και φύση σημαίνει εξόρμηση. Όσο λοιπόν θα κυκλώνεις όλο και περισσότερες μέρες στο ημερολόγιο για «να πάρεις τα βουνά» (και όχι μόνο), τόσο πιο απαραίτητα θα σου είναι εκείνα τα gadget που θα κάνουν τις off road εκδρομές σου στη φύση περισσότερο λειτουργικές. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις, όλες δοκιμασμένες στις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Leatherman πολυεργαλείο SIGNAL με θήκη black molle χρώμα aqua

Από την κορυφαία και πρωτοπόρο Leatherman το πολυεργαλείο Signal σε καλοκαιρινή απόχρωση τουρκουάζ σε αντίθεση με τη black mole επικάλυψη. Με τα 19 (!) του εργαλεία, ιδανικό για υπαίθριες περιπέτειες και όχι μόνο, έρχεται με firestarter κιτ, σφυρί, λάμα ασφαλείας που ανοίγει με ένα χέρι, σφυρίχτρα έκτακτης ανάγκης και δική του θήκη. € 169 voyager-shop.eu (832733)

Nebo Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής, Einstein 1500 Flex

Ο Einstein 1500 Flex είναι ένας συμπαγής φακός 1500 lumen χαμηλού προφίλ με 5 λειτουργίες φωτισμού και λειτουργεί είτε με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 18650 είτε με 2 μπαταρίες CR123A (τεχνολογία Flex Power). Αυτό το φακό το κουβαλάς πάντα μαζί σου, αυτοκίνητο, μηχανή, σκάφος, κάμπινγκ αλλά και στο σπίτι πάντα υπέρ-χρηστικός.

Έχεις πάντα άπλετο φως και τα χεριά ελεύθερα! € 64.95. voyager-shop.eu (NEB-HLP-0008-G)

Ultra Compact set

Από την Facom,κορυφαία κατασκευάστρια εργαλείων και με εγγύηση ζωής, έχουμε αυτή την πραγματικά κόμπακτ θήκη καστανιας ¼ “όσο η παλάμη σου, με 21 μύτες σε ανακλινόμενες θήκες και με 10 εξάγωνα καρυδάκια. Η εικόνα τα λέει όλα! € 199. Facom-Vrattis.gr (RL.NANO1PB)

Kambukka Elton Παγούρι 1000ml Niagara Blue

Το τέλειο μπουκάλι νερού από την εξειδικευμένη KAMBUKKA, το Elton παγούρι διαθέτει καπάκι 3 σε 1 με , «πάντα ανοιχτό», «κλειδωμένο» και θέση «πατάς για να πιείς», η οποία επιτρέπει μια ομαλή εμπειρία σε κάθε περίπτωση. Το περιεχόμενο δεν θα διαρρεύσει ποτέ! Είναι και ενός λίτρου και διάφανο για να βλέπεις και το απόθεμα σου… € 25. voyager-shop.eu (11-03030)

Εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου – Jump starter – Air compressor

Οι εξαντλημένες μπαταρίες αυτοκινήτων και τα σκασμένα ελαστικά είναι απροσδόκητα προβλήματα που μπορεί να τύχουν στο δρόμο σου. Το NEBO® Assist™ Air Jump Starter σου δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνεις ανεξάρτητα τον έλεγχο της κατάστασης με το πλεονέκτημα 4-σε-1 που διαθέτει, παρέχοντας εκκίνηση, φούσκωμα, φόρτιση και φως.

Το NEBO Assist Air είναι επίσης επαναφορτιζόμενο USB-C και λειτουργεί ως φορητή τράπεζα τροφοδοσίας για επαναφόρτιση συσκευών που τροφοδοτούνται με USB, όπως smartphone ή tablet, και διαθέτει ενσωματωμένο προβολέα, ώστε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο δρόμο. € 25. voyager-shop.eu (NEB-PBK-0004-G)

NEBO Φανάρι επαναφορτιζόμενο GALILEO 1000 lumen

Επιτραπέζιο και κρεμαστό επαναφορτιζόμενο φανάρι 1000 lumen με 5 λειτουργίες φωτισμού που διαθέτει υποδοχή εξόδου USB A για τροφοδοσία ή φόρτιση των περισσότερων συσκευών USB. Περιλαμβάνεται και η λαβή τύπου καραμπίνερ για τη άνετη μεταφορά του και κρέμασμα. Παρεμπιπτόντως είναι και πολύ κομψό. € 69,95. voyager-shop.eu (NEB-LTN-0004-G)

Ηλεκτρικό Μηχανάκι Segway B110S, Dark Grey-Yellow

Με το Segway e-moped B110S οι μετακινήσεις σου γίνονται πολύ πιο εύκολες και με αυτονομία έως 105 χλμ στη πόλη η στο χωριό.. Επίσης, η νέα του εμφάνιση σε συνδυασμό με τον ελαφρύ σκελετό του και την ευκολία που προσφέρει στην οδήγηση, το καθιστούν το τέλειο e-moped για τους δρόμους της πόλης και της εξοχής. Χώρος άπλετος στη ποδιά του για να μεταφέρεις άνετα τσάντα και σάκο. 850 W ισχύς κινητήρα και πολύ καλή τιμή! . € 1.290. Segway-moto.gr (B110S)

E2R STEEVY Sports Bag

Από τις ποιο κομψές, η γαλλική τσάντα E2R, ίσως και να τη κράταγε ο Steve McQueen όταν θα πήγαινε στους αγώνες αυτοκινήτων! Με γκρι ύφασμα ταπετσαρίας αυτοκινήτου, χαρακτηριστικές ρίγες στα χρώματα της Γαλλίας με μπλε, λευκό και κόκκινο δέρμα και αγωνιστικό νούμερο. Ιμάντες ώμου από ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου.

Έχει εξωτερική θήκη με φερμουάρ και εσωτερικά μια ανοιχτή τσέπη και μια θήκη με φερμουάρ. Είναι Limited Edition με πιστοποιητικό αρίθμησης. Διαστάσεις: Μήκος 50cm, Διάμετρος 25cm. €170. Kladi.gr (E2R260 STEEVY Sports Bag BBR1)

TurboFlame Αναπτήρας V – VFR2

Το Turboflame Vflame αερίου διαθέτει παράλληλες δίδυμες φλόγες εστιασμένες σε ένα μόνο σημείο. Αυτό παρέχει μια ισχυρή και συγκεντρωμένη φλόγα φτάνοντας θερμοκρασίες μέχρι 1300C. υπάρχει ένας δείκτης στάθμης αερίου, ένα σημείο σύνδεσης του κορδονιού και ένα καπάκι ασφαλείας.

Το VFlame μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτισμό, σόμπες κάμπινγκ, να λίωσει μέταλλα, συνδέσεις με σύρμα, patch fiberglass, συγκόλληση μέταλλου, μαλακώνει P-tex, πλαστικό τήξης, σφραγίσει άκρες από σχοινί, σκουριά, και πολλά άλλα. Αντιανεμικό, λειτουργεί και σε υψόμετρο 3000 μέτρων και σε οποιαδήποτε κλήση. Από τα ποιο χρηστικά μικρόσωμα εργαλείο/gadget. €28,95. voyager-shop.eu (VFR2)

Raptor Rescue

Άλλο ένα κορυφαίο πολυεργαλείο από την Leatherman. Πτυσσόμενo ψαλίδi από ανοξείδωτο χάλυβα με κλειδί δεξαμενής οξυγόνου (Πρότυπο ΗΠΑ), κοπτήρες ιμάντα και κρίκων καθώς και carbide θραύστη κρυστάλλων.

Μελετήθηκε και σχεδιάστηκε με τους ειδικούς των ομάδων διάσωσης, πρώτων βοηθειών και πυροσβεστών. Περιλαμβάνεται η θήκη μεταφοράς. Το Raptor δημιουργήθηκε με τη σωστή ισορροπία προσθέτοντας περισσότερες λειτουργίες για άμεση αντιμετώπιση μιας έκτακτης ανάγκης χωρίς υπερβολή εργαλείων για να περιπλέκουν μερικές φορές απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις.

Περιλαμβάνεται η θήκη και χρησιμοποιείται καθημερινά και ως ψαλίδι υφάσματος, ψαλίδι κουζίνας, ψαλίδι κήπου. Αχρείαστο εργαλείο στο αυτοκίνητο μας για ταξίδια. €28,95. voyager-shop.eu (832170)