Την Πέμπτη το πρωί θα απολογηθεί στην 25η τακτική ανακρίτρια ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας ,που έγινε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πριν λίγο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων απευθείας στην ανακρίτρια όπου έχει διαβιβαστεί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη.

Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς – Σεσημασμένος ο δράστης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Η μόνη στιγμή που μίλησε στους αστυνομικούς ήταν όταν πήγε στο νοσοκομείο.

«Έχω ψυχιατρικό παρελθόν» ήταν το μόνο που υποστήριξε στους αστυνομικούς. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος εκτιμήσεις αστυνομικών, ο 39χρονος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή ποσότητας ηρωίνης, ενώ σε έλεγχο που του είχε γίνει είχε ακολουθήσει και συμπλοκή.

Πέντε μαχαιριές δέχθηκε το θύμα oι τέσσερις θανατηφόρες

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης αποτυπώνουν το μένος με το οποίο ο 39χρονος χτύπησε το θύμα. Συνολικά, η άτυχη 28χρονη δέχτηκε πέντε μαχαιριές εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν θανατηφόρες.

Αυτό σύμφωνα με τις Αρχές δείχνει ότι ο δράστης ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει.