Η στιγμή του σφοδρού τροχαίου στη Συγγρού

Σφοδρή σύγκρουση στη λεωφόρο Συγγρού - Χωρίς γρατζουνιά βγήκαν από τα οχήματα οι οδηγοί, τραυματίστηκε ελαφρά ένα αγοράκι - Το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου.

Τη στιγμή του τροχαίου στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού το μεσημέρι της Κυριακής 31/3 αποτυπώνει βίντεο που δημοσίευσε το Mega.

Το ένα όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο οδηγός που κινείται δίπλα του επιχειρεί να μπει και αυτός στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Τα οχήματα συγκρούονται και το ένα καταλήγει στα κιγκλιδώματα, ενώ στη μέση του δρόμου πετάγονται κομμάτια και από τα δύο αμάξια.

Οι οδηγοί βγαίνουν από τα οχήματα χωρίς γρατζουνιά, ενώ τραυματίζεται ελαφρά ένα 3χρονο αγόρι. «Δεν κατάλαβα τίποτα. Εγώ κατάλαβα ότι την »έφαγα» από την αριστερή πλευρά. Από το σπρώξιμο που μου έκανε, άλλαξα λωρίδα και πήγα απέναντι. Λέω »σκοτώθηκα» και βγήκα χωρίς γρατζουνιά» είπε μιλώντας στο Mega ο οδηγός.

«Κατέβαινα να πάμε σε οικογενειακό πάρτι με την οικογένεια από την αριστερή λωρίδα. Ήταν στη μεσαία, μου λέει και η γυναίκα μου «πώς πάει αυτός». Φρενάρω και κάνει αριστερά. Πατάω φρένο και τον βρήκα», λέει ο πατέρας του 3χρονου και οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το σημείο με γερανό ενώ οι δύο οδηγοί έδωσαν κατάθεση στα στελέχη της Τροχαίας προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.