Την απόφαση να σηκώσει το γάντι του «σκληρού ροκ», την τακτική που λέγεται ότι θα ακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ αναμένεται να ανακοινώσει την ανάληψη της προεκλογικής καμπάνιας της Χαριλάου Τρικούπη από τον Κώστα Λαλιώτη. Το πολύπειρο στέλεχος του ΠαΣοΚ που έχει καθοδηγήσει με επιτυχία πολλές προεκλογικές καμπάνιες του, επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, δριμύτερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Λαλιώτης έκανε, ήδη την πρώτη του κίνηση. Έδωσε εντολή να κατασκευαστεί στο ισόγειο της Χαριλάου Τρικούπη, όπου θα γίνονται οι ενημερώσεις των δημοσιογράφων ένα ..περίπτερο. Θα το χρησιμοποιήσει, όπως και παλαιότερα, για να αναδείξει μέσα από τα κρεμασμένα πρωτοσέλιδα, όπως λέγεται, τις πτυχές της κυβερνητικές διαπλοκής και προπαγάνδας. Ο κ. Λαλιώτης, όπως λέγεται, ετοιμάζει πολλές παγίδες στη ΝΔ.

Η ανακοίνωση για το νέο ρόλο του Κ. Λαλιώτη θα γίνει εντός της εβδομάδας στο πλαίσιο της δημιουργίας, ενόψει των Ευρωεκλογών, ενός πολιτικού και ενός επικοινωνιακού επιτελείου. Μέχρι τότε σας ευχόμαστε, παραδοσιακά, καλό μήνα!