Kinds Of Kindness: Κυκλοφόρησε Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness», που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ των Καννών, σηματοδοτεί την πέμπτη συνεργασία του με την βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone.

Μετά την πρόσφατη συνεργασία τους για το εκπληκτικό «Poor Things», ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου Emma Stone έχουν ήδη έτοιμη την επόμενη ταινία τους. Η Searchlight έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου «Kinds of Kindness», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Στο λοιπό καστ περιλαμβάνονται ο Willem Dafoe και η Margaret Qualley, οι οποίοι συμμετείχαν και στο «Poor Things», καθώς και οι Hong Chau, Mamoudou Athie, Hunter Schafer και Joe Alwyn,  ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Stone και τον Λάνθιμο στην ταινία «The Favourite» του 2018.

Η ταινία «Kinds of Kindness», που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ των Καννών, γυρίστηκε στα τέλη του 2022 στη Νέα Ορλεάνη, ενώ το πρωτότυπο σενάριο συνυπογράφουν ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και στις ταινίες «Ο Αστακός», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» και «Κυνόδοντας».

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη, η ταινία είναι ένας «μύθος σε τρίπτυχο, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος και μία γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μία ιδιαίτερη ικανότητα, για να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.