Γλυφάδα: Κατέθεσε πρόσωπο κλειδί για το μακελειό – Τι υποστήριξε

Ο τελευταίος άνθρωπος, με τον οποίο είχε μιλήσει ο 76χρονος Αιγύπτιος πριν από το μακελειό στην ναυτιλιακή, κατέθεσε στις Αρχές.

Οι έρευνες της αστυνομίας για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα που σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο συνεχίζονται. Υπενθυμίζουμε ότι ο δράστης σκότωσε τρία άτομα πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την υπόθεση. Μάλιστα, εστίασε σε επικοινωνία που είχε ο δράστης αιγυπτιακής καταγωγής πριν την δολοφονική επίθεση.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι με βάσει τα καινούργια στοιχεία που προκύπτουν δεν είχε βρεθεί η συσκευή του κινητού του δράστη. Για αυτό έγινε άρση απορρήτου στον αριθμό του. Από εκεί επαναφέρεται το βασικό ερώτημα πού διέμενε για όσο διάστημα ήταν στην Αθήνα πριν από την δολοφονική επίθεση που έκανε.

Τι υποστήριξε ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον Αιγύπτιο

Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι εκείνο το πρωινό ο δράστης είχε επικοινωνήσει με έναν άλλο υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας.  Μάλιστα, του είχε πει ότι θα πάει στα γραφεία, προκειμένου να προσφέρει κάποια δώρα από το νησί.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε επικοινωνία με τον δράστη κλήθηκε από την Ασφάλεια Αττικής για κατάθεση. Εκεί ρωτήθηκε τι διημείφθη στην συγκεκριμένη συνομιλία. Ο υπάλληλος της εταιρείας είπε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι ο δράστης είχε μένος με την οικογένεια κι επίσης δεν υπέπεσε στην αντίληψή του ότι θα έκανε κάτι κακό.

Επίσης ανέφερε ότι ο 76χρονος Άρης, όπως φώναζαν τον δράστη, πιθανόν να διέμενε σε ένα σπίτι στον Πειραιά. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει σε ποιον ανήκει το σπίτι αυτό. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται από τις Αρχές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.