Ευρωεκλογές-ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία για τις προκριματικές

Η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αφενός μεν θα εγκρίνει, τη διακήρυξη για την ευρωκάλπη, αφετερoυ θα «κλειδώσει» τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις προκριματικές εκλογές για τη στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου.

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ούτως ώστε να οριστικοποιήσει, ανάμεσα σε άλλα, το πότε θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των 35 από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος.

Η πολιτική γραμματεία αφενός μεν θα εγκρίνει, τη διακήρυξη για την ευρωκάλπη, αφετερoυ θα «κλειδώσει» τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις προκριματικές εκλογές για τη στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, με υβριδικό τρόπο δηλαδή και με φυσική κάλπη, ηλεκτρονικά, σε μία ψηφοφορία στην οποία θα συμμετέχουν φίλοι και μέλη του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Kουμουνδούρου απεστάλησαν στοιχεία για περίπου 600 υποψηφιότητες με τα αντίστοιχα βιογραφικά, γίνεται ο έλεγχος από τα αρμόδια στελέχη του κόμματος για να καταρτιστεί η λίστα για τις προκριματικές ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης έχει μελετήσει και θα μελετήσει τα βιογραφικά.

Οι νυν ευρωβουλευτές Έλενα Κουντουρά και Κώστας Αρβανίτης, θα είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο χωρίς να μπουν στην εσωκομματική διαδικασία, ενώ υποψηφιότητα έχει καταθέσει και η έως πρότινος εκπρόσωπος τύπου Δώρα Αυγέρη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.