Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο. Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου. την οποία επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης μιλώντας στο MΕGA.

«Είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ώστε να πάρουμε κι εμείς αντίγραφο της δικογραφίας. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε από την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε στην εισαγγελία» δήλωσε ο κ. Ζαπάντης.

Ωστόσο, ο κ. Ζαπάντης επέμεινε ότι υπάρχει συγκάλυψη στην εν λόγω υπόθεση και τόνισε ότι ο κηδεμόνας του Όλιβερ ακόμα και σήμερα στοχοποιείται.

Υπενθυμίζεται ότι ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, με κατεπείγουσα παραγγελία ζήτησε τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.