Σε ρυθμούς Eurovision κινείται η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη μετά την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής που θα μας εκπροσωπήσει στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο. Η Μαρίνα Σάττι έριξε το «Ζάρι» της και οι Eurofans ξετρελάθηκαν, ανεβάζοντας την Ελλάδα στην 7η θέση των στοιχημάτων, ως προς την πιθανότητα νίκης στον διαγωνισμό.

Παράλληλα, ο έθνικ ήχος του τραγουδιού, αλλά και το φολκλόρ βίντεο έδωσαν τροφή στα social media, όπου οι αναρτήσεις με το «ζάρι» συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.

Το επίσημο προφίλ του MEGA, πάντρεψε δυο εμβληματικές τηλεοπτικές σειρές με το «κολληματικό» beat του τραγουδιού, αποδεικνύοντας πως ο ανεβαστικός ρυθμός του, ταιριάζει παντού. Τόσο στους αξεπέραστους «Απαράδεκτους» που αναζητούσαν από τις αρχές του ’90 τη μυστική συνταγή για τη νίκη στη Eurovision, όσο όμως και μεταξύ των ανεκδιήγητων κατοίκων στο χωριό Κουδουνάρι που οραματίζονταν το «Έχε γεια καημένε κόσμε» μεταφρασμένο στα αγγλικά, στην ανεπανάληπτη κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι

Το χιουμοριστικό βίντεο προσέλκυσε χιλιάδες χρήστες, από τα πρώτα λεπτά που ανέβηκε στα social media. Ανάμεσά τους και η ίδια η εκπρόσωπός μας στη φετινή Eurovision, Μαρίνα Σάττι.

«Ε, δεν το πιστεύω ό, τι το κάνατε αυτό. MEGA, ευχαριστώ πολύ. «Και που να ξέρω εγώ τι θέλει η Ευρώπη;»» έγραψε η τραγουδίστρια απολαμβάνοντας το σπαρταριστό medley «Απαράδεκτων και Συμπέθερων».