Oscars 2024: Ο γυμνός John Cena έκλεψε την παράσταση

Η βράβευση για το Όσκαρ καλύτερων κοστουμιών, το οποίο κατέληξε στο Poor Things, ήταν η πιο απολαυστική της βραδιάς.

Ο Αμερικανός παλαιστής και ηθοποιός John Cena έκανε με διαφορά την παρουσίαση της βραδιάς των Όσκαρ για την κατηγορία των Κοστουμιών. Νικήτρια ήταν η Χόλι Γουάντινγκτον για τη δουλειά της στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.  Ο Σίνα εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή. Το σκετς του αναφερόταν στο ευτράπελο που είχε συμβεί κατά την απονομή του 1974, όταν ξαφνικά ένας γυμνός άνδρας έτρεξε στην σκηνή την ώρα που Ντέιβιντ Νίβεν παρουσίαζε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

«Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε σήμερα αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε πάνω στη σκηνή;», ρώτησε ο Τζίμι Κίμελ τους παρευρισκόμενους αφού πρώτα αναφέρθηκε στο παραπάνω περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίβεν. «Δεν θα ήταν τρελό;».

Ο τόνος του ήταν τέτοιος σαν να περίμενε ότι θα συνέβαινε και εκείνη ακριβώς τη στιγμή το κεφάλι του γυμνό Σίνα εμφανίστηκε από την κουίντα. «Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω να κάνουμε το σκετς», είπε αμέσως ο παλαιστής στον Κίμελ. «Δεν νιώθω καλά με όλο αυτό. Είναι μια βραδιά που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και θα ντροπιαστώ αν κάνω ένα τόσο κακόγουστο αστείο», συμπλήρωσε.

Ο Κίμελ προσπάθησε να το μεταπείσει λέγοντάς του ότι το σκετς θα ήταν αστείο για να του απαντήσει ο Σίνα (σε μια παράφραση των woke τσιτάτων): «Το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο!».

Τελικά ο Σίνα προχώρησε με πλάγια βήματα στο κέντρο της σκηνής ολόγυμνος κρατώντας μόνο ένα μεγάλο φάκελο καλύπτοντας το επίμαχο σημείο. Το κοινό ξέσπασε σε γέλια. Προφανώς, δεν μπορούσε να μετακινήσει τον φάκελο για να ανακοινώσει το νικητή της κατηγορίας, επομένως έγινε ένα γρήγορο cut και τον είδαμε ξανά στις οθόνες μας να φορά ένα χρυσό χιτώνα.

Ο Σίνα συνδέεται με τα φετινά Όσκαρ λόγω του cameo του στο «Barbie». Μάλιστα όπως αποκάλυψε πρόσφατα, το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί τον είχε αποτρέψει επειδή μια τέτοια κίνηση θα ήταν πολύ έξω από τα νερά του. «Τους καταλαβαίνω. Θέλουν κάθε κίνηση να οδηγεί κάπου και να αποφέρει οικονομικά κάτι καλύτερο για εμένα».

Ο Σίνα πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Πίτερ Φαρέλι “Ricky Stanicky”, η οποία προβάλλεται στο Amazon Prime Video.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.