Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 μέσα στην Τούμπα και «χρυσό» σκόρερ τον Μορόν. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου άρχισε με νίκη στα playoffs του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των «κίτρινων» και υποχώρησε δεύτερος. Ναι μεν είχε επιχειρήσει να παίξει κυριαρχικά, αλλά ο πολύ καλός τοποθετημένος στο γήπεδο Άρης δεν του άφησε πολλούς χώρους. Αντιθέτως τον τιμώρησε αυστηρά για την έλλειψη ουσίας στην κατοχή.

Ήταν στο 31′ όταν ο Λορέν Μορόν μετέτρεψε σε γκολ την ευκαιρία που του δόθηκε. Ο Σαβέριο έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε στον Ισπανό, ο οποίος με όμορφη περιστροφή και δυνατό σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ είχε πλέον την υποχρέωση να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση. Ωστόσο και πάλι ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε, αυτή τη φορά με τον Σαβέριο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 66′ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ζουλ μετά από σουτ του Κωνσταντέλια, αλλά μετά από έλεγχο του VAR το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, βάζοντας στο γήπεδο όποια επιθετική λύση είχε. Ο «Δικέφαλος» πίεσε, μόνο που να πάρει κάτι από το ματς δεν το κατάφερε.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Γιόνι (71′ Ντεσπόντοφ), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μάρκος Αντόνιο (59′ Σβαμπ), Μεϊτέ (78′ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ (59′ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (71′ Τζίμας)

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (76’ Βέλεθ), Βεστράτε, Νταρίντα (93′ Φεράρι), Σουλεϊμάνοφ (90′ Φετφατζίδης), Σαβέριο (76′ Ζαμόρα), Μορόν (46′ Ανσαριφάρντ)