Σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά τα μέλη του κόμματος προσέρχονται σήμερα (10/03) στις εσωκομματικές κάλπες για να εκλέξουν νέες νομαρχιακές επιτροπές και νέα συντονιστικά των οργανώσεων μελών.

Οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές κρίνονται ως ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς, τα στελέχη που θα εκλεχθούν θα αποτελούν τους πρώτους δέκτες των μηνυμάτων της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας για όσα έγιναν στο πρόσφατο συνέδριο.

Εντός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πραγματοποιήθηκε καμπάνια («μάθε που ψηφίζεις») τις προηγούμενες μέρες ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη να προσέλθουν στις κάλπες, ενώ στάλθηκε και αντίστοιχο email ενημέρωσης από το iSYRIZA.

Σε Θεσσαλονίκη και Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποιεί από σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Εκεί, στις 16:30, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, όπου θα έχουν στηθεί κάλπες για τα εσωκομματικά όργανα.

Η επίσκεψη θα έχει ως αντικείμενο τον πολιτισμό της Βόρειας Ελλάδας, καθώς, σήμερα στις 20:00, θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ Unclickable σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον.

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 09:00, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη. Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στήριξε την υποψηφιότητα Αγγελούδη στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στις 11:00 θα έχει σύσκεψη με φορείς του Πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Στις 13:30 θα επισκεφτεί τους χώρους του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Στις 15:30 θα επισκεφθεί τον «Φάρο του Κόσμου», στον Δενδροπόταμο όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατέρα Αθηναγόρα.

Στις 21:00 θα παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Ροζ Μολότοφ» (των Μ. Ράππα – Θ. Παπαθανασίου), σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σούρλα, από την θεατρική ομάδα «Θεατρική Ομάδα ΠεριΕργων» στο Δημοτικό θέατρο των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εν όψει των ευρωεκλογών. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ακρίβεια και το φορολογικό, ενώ την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιαστεί στον στρατό και συγκεκριμένα στο κέντρο Νεοσυλλέκτων, στη Σπάρτη.