Τον τρόμο έζησε μία 16χρονη στο Χαϊδάρι την περασμένη Κυριακή 3/3, την ώρα που επέστρεφε από φιλικό της σπίτι. Ένας άνδρας βγήκε από το όχημά του, την πλησίασε, την τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα, την απείλησε πως θα την σκοτώσει και προσπάθησε να τη βάλει στο όχημά του.

Η 16χρονη άρχισε να ουρλιάζει και αμέσως πήγαν να τη βοηθήσουν περίοικοι καθώς και η μητέρα της, που πρόλαβε να δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και μαζί με την κόρη της πήγαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το περιστατικό σύμφωνα με το Mega.

«Βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε «Μην μιλάς. Μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω». Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε», είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς.

Με παρελθόν ο δράστης

Όπως αποδείχθηκε ο 22χρονος δράστης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον πατέρα του, με τη συναίνεσή του, ενώ τελούσε υπό περιοριστικούς όρους καθώς είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.