ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: Τι συμβαίνει με τα emails της Ασημακοπούλου

Για ποιο λόγο χρησιμοποίησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των απόδημων Ελλήνων - Η στάση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ o Βασίλης Σφήνας, αρχισυντάκτης στο tovima.gr και μέλος της ομάδας Το Βήμα Σήμερα, συνομιλεί με τον Γιάννη Διαμαντή και εξηγεί για ποιο λόγο χρησιμοποίησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των απόδημων Ελλήνων. Η στάση του Υπουργείου Εσωτερικών και οι αμφιβολίες για τον νόμο περί επιστολικής ψήφου.

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: «Τι συμβαίνει με τα emails της Ασημακοπούλου», θα ακούσετε:

0:29 Η μαζική αποστολή email σε Έλληνες του εξωτερικού από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και γιατί οι πρώτοι καταγγέλουν το περιστατικό.

1:59 Η προσφυγή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και η διάταξη εισαγγελικής έρευνας.

3:02 Οι ισχυρισμοί της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σχετικά με την υπόθεση.

4:23 Γιατί έχει σημασία η ανάλυση του περιστατικού με βάση το χρονικό πλαίσιο.

4:57 Τι υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης και γιατί κατηγορούν την κυβέρνηση.

6:25 Η υπερασπιστική γραμμή του Υπουργείου Εσωτερικών και οι πρώτες αντιδράσεις της ηγεσίας του.

7:33 Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις καταγγελίες εναντίον της ευρωβουλεύτριάς του.

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.