Την Πέμπη 7 Μαρτίου θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, στις 21:00 μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον» θα μεταδοθεί για πρώτη φορά το τραγούδι και το βίντεοκλιπ του.

Η επίσημη παρουσίαση γίνεται ακριβώς δύο μήνες πριν από τον Διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί από 7 έως 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι θα ονομάζεται «Ζάρι», ενώ οι στίχοι θα είναι στα ελληνικά. Παράλληλα, ήδη έχουν κυκλοφορήσει πλάνα από το βίντεοκλιπ.

Στο στούντιο θα είναι καλεσμένος και ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο γνωστός χορογράφος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει ιστορία στο διαγωνισμό τραγουδιού. Ακόμα αναμένεται να δώσουν το «παρών» και ο Θανάσης Αλευράς, αλλά και ο Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ. Οι δυο τους πρόκειται να δώσουν το δικό τους στίγμα και στους δύο Ημιτελικούς, καθώς και στο Μεγάλο Τελικό.

Σε ποιο ημιτελικό θα εμφανιστεί η Ελλάδα

Η Μαρίνα Σάττι, θα διεκδικήσει την καλύτερη θέση για την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στον δεύτερο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Η χώρα μας κληρώθηκε στο πρώτο μισό του εν λόγω ημιτελικού.

Η ακριβής θέση των χωρών θα καθοριστεί σε επόμενο χρόνο από τους διοργανωτές.

Στον ίδιο ημιτελικό θα διαγωνιστούς οι εξής χώρες: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος, Βέλγιο.

Επίσης, στον δεύτερο ημιτελικό θα ψηφίσουν οι εξής χώρες που περνούν κατευθείαν στον τελικό: Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία.

Η Κύπρος, με τη Silia Kapsis, θα διαγωνιστεί στον πρώτο Ημιτελικό και συγκεκριμένα στο 1ο μισό του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρη την κλήρωση: