ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρώτος καφές του Εκτελεστικού Γραφείου

Φωτορεπορτάζ από την Κουμουνδούρου πριν από την πρώτη συνεδρίαση του διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου.

Η νέα εβδομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη μετά τον εσωτερικό «ανασχηματισμό» της σκιώδους κυβέρνησης και του οργανογράμματος στην Κουμουνδούρου, άρχισε με συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Παρασκευή απόγευμα ανακοινώθηκε η ανασυγκρότηση του οργάνου και Δευτέρα πρωί (4/3) τα μέλη, παλαιά και νέα μετά τη διεύρυνση και τον αναβαθμισμένο ρόλο του, έδωσαν το «παρών» προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα καθημερινότητας και στρατηγικής. Ούτως ή άλλως πλέον η παράταξη έχει μπει σε κλίμα Ευρωεκλογών και οι ανοικτές υποθέσεις είναι πολλές για να χάνεται χρόνος.

Φυσικό ήταν τα βλέμματα να κεντρίσει η παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και κάλυψε το κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου.

Η Κυριακή Μάλαμα, ο Πάνος Ρήγας κι ο Γιάννης Μπουρνούς, στελέχη της ανασυγκρότησης του Εκτελεστικού Γραφείου, εθεάθησαν επίσης κατά την άφιξή τους στα γραφεία του κόμματος.

 

Όπως επίσης ο νέος Συντονιστής Οργανωτικού Γραφείου, Γιάννης Βουλγαράκης.

Οι Θεοδώρα Τζάκρη, Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, καθώς και η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου ήταν επίσης παρούσες.

Παρέα με τον διευθυντή του προεδρικού γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη, και τη νέα εκπρόσωπο Τύπου, Βούλα Κεχαγιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε στη συνεδρίαση διαδικτυακά, καθώς περιοδεύει στην Πελοπόννησο. Είχε ήδη προλάβει πάντως να επικοινωνήσει ένα από τα θέματα της «ημερήσιας διάταξης», διαμηνύοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στις απαντήσεις που οφείλει να δώσει η κυβέρνηση για τη φερόμενη διαρροή των ηλεκτρονικών διευθύνσεων Ελλήνων του εξωτερικού που έλαβαν ενημερωτικό μήνυμα από την ευρωβουλέυτρια Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.