Αυτοκτόνησε μέλος της βασιλικής οικογένειας

Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον που βρέθηκε από τους γονείς του με τραύμα στο κεφάλι

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον. Ο Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός στις 25 Φεβρουαρίου από τους γονείς του στο σπίτι τους στο Κότσγουολντς στη νοτιοδυτική Αγγλία και σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέιτι Σκέρετ έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Αρχικά η αιτία θανάτου δεν είναι γίνει γνωστή και η οικογένεια ζητούσε σεβασμό την ιδιωτική ζωή για να θρηνήσει τον άνθρωπό της. «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού, είχε αναφέρει η οικογένεια του σε ανακοίνωσή της μετά τον θάνατό του. «Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Η σύζυγος του Τόμας, Γκαμπριέλα, είναι κόρη του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ, ξαδέρφου της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα, οι οποίοι περνούσαν περιστασιακά χρόνο με τον Τόμας και την Γκαμπριέλα σε οικογενειακές εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια, εξέδωσαν επίσης συλλυπητήρια δήλωση σύμφωνα με το eonline.com.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.