Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΩΝ οφείλει να εκφράζει τις βουλήσεις και τους προβληματισμους των αιρετών στον παραγκωνισμο που υφίσταται η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την Κεντρική Εξουσία την λάτρα που εκτελεί χωρίς συνοδευτικούς πόρους και όχι να γίνεται αγώνας δρόμου ποιος από εμάς θα φωτογραφηθεί στα Συνέδρια της ΚΕΔΕ με τους υπουργούς της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η Νέα Εποχή της Αυτοδιοικησης οφείλει να μας βρει έτοιμους και προαιτημασμένους να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι στους δημότες στις νέες τεχνολογίες στην ψηφιακή διακυβέρνηση.

Αυτό όμως σημαίνει ότι θα έχουμε επιλύσει το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμάτων σε κάθε Δήμο. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΕΠ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ σε κάθε Δημόσια και πολλές ακόμη καθημερινές ανάγκες.

Το υποστελεχωμενο και «γηρασμένο» προσωπικό δεν μπορεί εάν δεν επιμορφώσεις να εκλιματιστει με την ψηφιακή διακυβέρνηση και ενώ πριν 20χρονια αιρετοί δικάζονταν για απιστία και παράβαση καθήκοντος για οικονομικά θέματα και έργα τώρα καταδικαζόμαστε γιατί κάποιος «ανεγκεφαλος» εισηγήθηκε στο νομοσχέδιο για τα αδέσποτα να δικάζονται οι αιρετοί γιατί ένα τρομαγμενο αδέσποτο από τον ήχο της εξάτμισης μηχανής δάγκωσε έναν ντιλιβερά καφε και πίτσας και έπρεπε ο δήμαρχος που έχει υποχρεωτικά στο όνομα του το αδέσποτο να του είχε κάνει ψυχοθεραπεία…κωμικοτραγικα πράγματα…