Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου οι εργασίες για το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τη νέα εσωκομματική διαμάχη που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες και την «εύθραυστη» ανακωχή η οποία διαφαίνεται να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις κάλπες των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου.

Στις 19:00 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εισηγητική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο συνέδριο με τίτλο «προοδευτική αντιπαράθεση τώρα», με τα πλαίσια της ομιλίας του να διαμορφώνονται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στα πλαίσια των πολιτικών προβληματισμών που είχε εκφράσει και στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Με βίντεο που ανήρτησε στα social media ον Στέφανος Κασελάκης απευθύνει κάλεσμα σε όλους να προσέλθουν το απόγευμα στο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου,  προκειμένου να συμμετάσχουν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να κρατάει στα χέρια του και ένα τρυπάνι και να βοηθά στις εργασίες προετοιμασίας.

«Είμαστε στο Taekwondo και ετοιμαζόμαστε για το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα Πέμπτη 22/2 αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική Αντεπίθεση. Η ομιλία μου είναι ανοιχτή όχι μόνο στους συνέδρους μας αλλά και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Σας περιμένω στις 6μ.μ.!»