Σε άγνωστα περιστατικά της ζωής του αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, για τα προξενιά που του έχουν κάνει, για τις φιλίες που χαλάνε για τα κόμματα αλλά και για το τι μπορεί να τον κάνει να κλάψει.

«Αφού κι εγώ κλαίω, είναι λυτρωτικό το κλάμα. Τα πάντα μπορούν να με κάνουν να κλάψω. Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Φοβάμαι τόσο πολύ. Βλέπω μετά κάτι πρησμένους. Ρε μαλ… φαίνεται πάρα πολύ. Ψήνομαι να το κάνω, αλλά φαίνεται τόσο πολύ. Μου λένε όλοι δεν είναι τίποτα. Φτάνω μέχρι τον γιατρό και όταν τους βλέπω που βγαίνουν, λέω γεια φεύγω. Έχω πάει τρεις φορές. Αφού φαίνεται ρε μαλ…, που θα πάω να βγω έτσι; Αν είναι να πηγαίνουμε μετά να γιορτάζουμε της Μεταμορφώσεως» είπε για το μπότοξ.

«Οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα. «Δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, είμαι ισχυρογνώμων σε κάποια θέματα. Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Υπάρχουν πράγματα που έχω πει και έχω μετανιώσει, σε κακές τηλεοπτικές δουλειές έχω συμμετάσχει και ρόλους δεν έχω καταφέρει”, είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος κάνοντας την αυτοκριτική του, σημειώνοντας πως “δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος, έχω καταφέρει κάποια πράγματα» είπε.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει με «ναι ή όχι» σε μία σειρά ερωτήσεων, μεταξύ αυτών το αν οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα. Με αυτό διαφωνούσε η Βάσια Τριφύλλη σε έναν τηλεοπτικό τους καυγά.

«Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ή δεν γίνονται ποτέ. Εγώ δεν μπορώ να είμαι φίλος με έναν ακροδεξιό, δεν μπορώ», είπε , λέγοντας πως το περιστατικό με τη Βάσια Τριφύλλη ήταν αστείο.

Το προξενιό

Μιλώντας για τη ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά μεταξύ των οποίων και ένα προξενιό που του έκαναν την περίοδο που ήταν δήμαρχος.

«Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς από την περιοχή και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε τεκνοποιήσει και είχε χωρίσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Μπήκα στον πειρασμό να μάθω ποια είναι. Όταν έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς αυτά. Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα, αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια. Αυτός ήθελε παντρειά».

Σε άλλο σημείο, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στη μαγεία του σεξ η οποία σύμφωνα με τον ίδιο «χάνεται με το πρώτο καζανάκι. Ο καθένας στο σπιτάκι του» είπε εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι κατά της συγκατοίκησης.

«Με την κόρη μου αισθάνομαι αγράμματος»

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή εγώ έκανα ότι σκουπίζω και τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την κόρη του. «Η κόρη μου σπουδάζει πολιτικές επιστήμες. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της. Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας», δήλωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA, γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε «κάτι έκανες». Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε, όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι».

«Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε «μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;»» ανέφερε για την κριτική της κόρης του στο κομμάτι της πολιτικής.