Παλαιοχριστιανοί Κορινθία: Το ενδεχόμενο αιμομιξίας ερευνούν οι Αρχές

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση των Παλαιχριστιανών που εντοπίστηκαν στην Κορινθία - Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αιμομιξίας.

Στο ενδεχόμενο της αιμομιξίας έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές στην υπόθεση των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, οι οποίοι ζούσαν σαν πρωτόγονοι, μετά την εισαγγελική παρέμβαση και τη σύλληψη του 45χρονου πατέρα της οικογένειας την Κυριακή 18/2.

Σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, καθώς και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου πιθανόν σήμερα.

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», σημείωσε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη στο Mega.

Η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών αποτελείται από εφτά μέλη, ζει σε λαγούμια και φέρει τόξα και βέλη. Πιο συγκεκριμένα, είναι οι δύο γονείς, η μητέρα 38 ετών, ο πατέρας 45 ετών, η μεγάλη τους κόρη 22 ετών, δύο αγόρια 13 και 15 ετών και η μικρότερη κόρη τους 6 ετών. Το έβδομο μέλος είναι ένα βρέφος, το οποίο φέρεται να είναι το παιδί της 22χρονης.

Στο στόχαστρο πιθανή αιμομιξία

Η ενήλικη κόρη των Παλαιοχριστιανών αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα του μωρού. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει απορίες και μετά από εισαγγελική εντολή εξετάζεται το ενδεχόμενο της αιμομιξίας.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε χαρακτηριστικά στο Mega ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.